×
CENTRUL TEHNOLOGIC
PREZENTARE

Centrul Tehnologic și-a deschis porțile în anul 2013 şi este situat pe strada I.L. Caragiale nr. 1 din municipiul Satu Mare, având regim de parter plus mansardă. Această clădire este un spațiu de utilitate publică destinat implementării unor proiecte de dezvoltare, pentru organizarea de întâlniri, conferințe și evenimente tematice care încurajează inovarea și dezvoltarea comunității.


Centrul Tehnologic pune la dispoziție zece spaţii pentru desfăşurarea de activități care duc la implementarea unor proiecte, cu asigurarea accesului la reţeaua de utilităţi necesară funcţionării acestor activităţi: apă, gaz, rețea electrică, salubrizare și conexiune la internet.  

Curtea exterioară a clădirii pune la dispoziție douăzeci de locuri de parcare supravegheate video, iar accesul în curte este atent monitorizat video.
Totodată Centrul Tehnologic dispune de o sală de conferinţă de 80 de locuri destinată pentru organizarea de conferințe și evenimente, iar lângă sala mare de conferințe este amenajată şi o sală de întâlniri şi negocieri. Suprafaţa totală este de 4567 metri pătrați.


Centrul Tehnologic a fost realizat printr-un program cu finanțare europeană obținută prin prin Programul Operaţional regional 2007 – 2013. Valoarea totală a investiției a fost de 3.916.551,92 lei. 


 

Galerie