×
PROIECTE MARI
BAZĂ SPORTIVĂ DINAMO
BAZĂ SPORTIVĂ DINAMO

Modernizarea bazei sportive ,,Dinamo” a început în anul 2020, lucrările de amenajare a Complexului sportiv Dinamo fiind derulate de Primăria Municipiului Satu Mare în colaborare cu Federația Română de Fotbal. 

Regulamentul de organizare și funcționare al Bazei sportive ,,Dinamo”, situată în municipiul Satu Mare, pe str. 24 Ianuarie, aflată în administrarea Liceului cu Program Sportiv, cuprinde norme de organizare și funcționare, în temeiul O.UG. 57/2019, republicată, cu modificările și completările ulterioare și a Legii educației fizice și a sportului nr.69/2000, cu modificările și completările ulterioare. 

Solicitanții pentru terenurile de fotbal și mini-fotbal pot transmite cereri de utilizare a terenurilor de fotbal către Liceul cu Program Sportiv. Aceste cereri vor fi soluționate în termen de 15 zile de la termenul de depunere. Intervalul minim de închiriere este stabilit la 60 de minute și începe de la oră fixă. În incinta bazei se vor desfășura doar activități cu caracter sportiv. 

Această bază sportivă este deschisă atât pentru sportivii de performanță, cât și pentru cei care vor să practice sportul de masă.

Baza Sportivă „Dinamo” cuprinde un teren de fotbal  cu gazon sintetic, cu dimensiunile de 100 x 60 m, aceste dimensiuni fiind acceptate şi pentru desfăşurarea competițiilor oficiale și a unor meciuri de cat. B şi C. Vestiarele sunt reabilitate și terenul de baschet refăcut. Proiectul a presupus amenajarea unei piste de atletism din material tartan, unei pistei şi unei gropi cu nisip pentru săritura în lungime, precum și montarea unui sistem complet pentru iluminarea nocturnă a terenului, cu 4 stâlpi de 20 m, cu reflectoare şi sisteme paratrăsnet, precum și a tribunei cu 200 de locuri. În colaborare cu Federația Română de Fotbal a fost amenajat un teren de fotbal omologat pentru Liga a 2-a. Este o bază sportivă unică în nord-vestul țării și reabilitarea ei vine în sprijinul multor echipe care în timpul sezonului rece erau nevoite să plece în Ungaria pentru antrenamente. 

Federația Română de Fotbal a sprijinit acest proiect prin contribuția financiară pentru amenajarea gazonului sintetic, precum și prin achiziționarea unui utilaj pentru curățarea terenului. 


 

Galerie
 
INFORMĂRI / ȘTIRI
Primăria Municipiului Satu Mare și Federația Română de Fotbal au inaugurat joi, 21 octombrie la ora 17.00, baza sportivă „Dinamo”, proiect realizat cu fonduri de la bugetul municipiului Satu Mare și în parteneriat cu Federația Română de Fotbal.
Proiectul este derulat în parteneriat cu Federația Română de Fotbal și are o valoare de 3.000.000 lei.  
Federația Română de Fotbal sprijină acest proiect prin contribuția financiară pentru amenajarea gazonului sintetic, precum și prin achiziționarea unui utilaj pentru curățarea terenului.